El millor futbol aleví del món es dona cita aquest cap de setmana a Xàtiva amb la II edició de la Motion Cup Tournament

Reprodueix vídeo

II edició de la Motion Cup Tournament

Xàtiva es convertirà aquest cap de setmana en la capital del futbol base amb la celebració de la segona edició de la Motion Cup Tournament de categoria aleví de primer any (xiquets nascuts en 2012), amb la participació de 32 equips arribats des d’Europa i Àsia per tractar d’alçar-se amb el trofeu que en la primera edició va aconseguir el Levante UD.

En el torneig participaran més de 600 xiquets, i s’espera la presència en la ciutat de més de 2.000 persones durant el cap de setmana. A la cita acudiran algunes de les escoles més importants del país com ara el FC Barcelona, el Real Madrid, el Valencia, el Villarreal, el Betis o el Levante, a qui cal sumar alguns dels equips més destacats a nivell europeu com el Paris Saint-Germain (PSG) o el Manchester City.

El campionat es disputarà en dos camps diferenciats: l’estadi de la Murta i el camp de futbol Paquito Coloma. La jornada de dissabte començarà a les 9 hores amb la fase de grups, que conclourà a les 18 hores. De 18:40 a 19:45 estan prevists els enfrontaments d’octaus de final. A més a més, a les 20:30 hores tindrà lloc a l’estadi de la Murta una desfilada de tots els equips participants, amb sorteig de samarretes.

Finalment per al diumenge 14 de matí es reserva la fase final, que es dividirà en quatre parts. A més la fase final dels equips classificats, que es disputarà a la Murta. Altres tres fases finals de les categories Plata A, Plata B i Plata C que tindran lloc al camp de futbol Paquito Coloma. Així totes elles s’iniciaran a les 9 hores, i la gran final es disputarà a la Murta a les 13:30 hores.

II edició de la Motion Cup Tournament

Comarcal.TV

II edició de la Motion Cup Tournament

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés