L’alcalde d’Ontinyent visita les obres de la II Fase del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana finançades amb 2 milions d’euros

Reprodueix vídeo

II Fase del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per la diputada Natàlia Enguix, el regidor de Territori, Óscar Borrell i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, han visitat les obres de la II Fase del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, una actuació que està sent executada a la nau més propera al riu Clariano i que està finançada amb 2’3 milions.

Amb aquesta segona fase s’amplia els espais expositius de la I fase ja finalitzada, dotant al Museu d’una nova dimensió.

L’actuació, iniciada fa mig any, avança a bon ritme, el que apunta a que es complirà el termini d’execució previst de de 16 mesos per part de l’empresa local que està executant les obres, Costrucciones Francés, S.A. La nova nau en construcció comptarà amb una planta semisoterrani i una planta baixa de 608m2, on hi haurà dues grans sales de 383 i 138m2, porxe, cafeteria, escala i passarel·la. La nova edificació projectada serà destinada a un espai formatiu. A més podrà donar cabuda a iniciatives que suposen un impuls per al teixit econòmic de la zona.

Així, Natàlia Enguix posava de manifest la importància de la partida aportada per la Diputació de València a estes obres.

L’alcalde també avançava que “Obert per obres”, el programa de rutes guiades amb experts en obres públiques en execució. Inclourà després del període electoral visites guiades a esta actuació.

Comarcal.TV

II Fase del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés