La II Fira Borja de Xàtiva es celebrarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre amb més d’una trentena d’activitats turístiques, gastronòmiques i culturals

Reprodueix vídeo

II Fira Borja

La segona edició de la Fira Borja de Xàtiva es celebrarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre i oferirà més de 30 activitats que aglutinen gastronomia, turisme, artesania i el Festival Internacional de Música i Història. Un esdeveniment que posiciona a la capital de la Costera dins la marca Territori Borja i com a municipi d’interior.

De tot el ventall d’activitats destaca la novetat de la Fira d’Artesania que s’ubicarà a al plaça de Sant Francesc i comptarà amb més d’una trentena de parades a més de demostracions d’oficis, cercaviles i tallers per als més menuts. Pel que fa al Festival de Música i Història tindran lloc concerts i actuacions gratuïtes a espais com Sant Domènec, Sant Feliu o Sant  Pere. També es tornaran a realitzar rutes i visites guiades.

Per altra banda trobem la fira gastronòmica on participen un total de 20 establiments de restauració de la ciutat que ofereixen menús entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre amb preus que oscil·len entre els 13 i els 35 euros. Com veiem un gran esdeveniment del que ja podem consultar la programació al web de xativa turisme.

La Fira Borja compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana baix el paraigües de la marca Territori Borja.

II Fira Borja

Comarcal.TV

II Fira Borja

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés