II Fòrum Empresa Activa que es celebrarà el 29 de març

Reprodueix vídeo

II Fòrum Empresa Activa que es celebrarà el 29 de març

Els ajuntaments de Bocairent, Ontinyent i l’Olleria, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL, amb la direcció i coordinació del Grupo Innova tornen a unir esforços, després de l’èxit de la primera edició, per a celebrar el proper 29 de març el II Fòrum Empresa Activa, jornada que tindrà lloc a la Sala Gomis d’Ontinyent enguany amb l’eficiència com eix central. La iniciativa, emmarcada al Projecte de Transformació Empresarial, posat en marxa en 2020 per aquestes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses del municipis, ha sigut presentada a la sala Joan de Joanes de Bocairent.

L’alcalde d’Ontinyent també incidia en eixe esperit cooperatiu entre tres municipis que comparteixen el seu ADN industrial.

Es dona continuïtat a un fòrum que també repeteix format respecte a l’edició anterior. Així, la jornada començarà amb dues ponències complementàries a càrrec d’Àlex Rodríguez i Núria Lloret, professors de la UVP que parlaran de l’eficiència lligada a la intel·ligència artificial, la digitalització i el Metavers. A la segona part hi haurà una taula redona formada per empreses.

I abans de la intervenció final, es comptarà amb una conferència de l’empresari i formador, Emilio Duró. Conegut per la seua tasca pedagògica per a empresaris mitjançant conferències. Centrades en el poder de l’optimisme i la il·lusió a més de la importància de la innovació i l’aprenentatge.

Per poder assistir serà necessària la inscripció prèvia, què és a és gratuïta.

El termini s’obri demà divendres a través del web www.forumempresaactiva.com

Comarcal.TV

II Fòrum Empresa Activa que es celebrarà el 29 de març

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés