Els II Premis Ateval reconeix a Casa Mediterránea i Tèxtils Mora i homenatja a Enrique Terol, fundador de Manterol

Reprodueix vídeo

II Premis Ateval

La II edició dels Premis Ateval ha reconegut a les empreses Casa Mediterránea en Internacionalització a Tèxtils Mora en categoria de Responsabilitat Social Corporativa i  fora de concurs ha ret homenatge a l’empresari Enrique Terol, fundador de Manterol per la seua llarga trajectòria professional.

ATEVAL, l’associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana ha celebrat aquest dimecres de vesprada al saló de celebracions Casa Seguí la segona edició dels seus premis amb la finalitat de reconèixer l’especial contribució de les seues empreses associades al desenvolupament i progrés de la indústria tèxtil. El moment més emotiu fou quan Enrique Terol arreplegava el seu premi, acompanyat de la seua família, reivindicant-se com un dels pares del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, del qual és president honorífic.

 Al capdavant de Manterol, Enrique va inventar la manta “raschel” i la manta de pèl tallat que va revolucionar tota la indústria tèxtil.

El premi Internacionalització, que va recaure en Casa Mediterránea distingeix l’esforç realitzat en l’obertura de mercats i consolidació tant en països de la Unió Europea com en mercats emergents.

Un premi pertinent ja que Casa Mediterránea exporta a 23 països i la part d’internacionalització representa el 97%.

Tèxtils Mora, Premi a la Responsabilitat Social Corporativa reconeix l’esforç realitzat en la integració dels aspectes relatius a la sostenibilitat i l’economia social.

La segona edició dels Premis Ateval va estar precedida per la conferència “La industria tèxtil valenciana com motor de l’economia d’interior”. A càrrec de José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València qui va posar en valor com infraestructura clau el Port de València.

En definitiva fou una jornada on Ateval, que compta amb 325 empreses, va traure múscul. Demostrant que la indústria tèxtil valenciana és un motor econòmic de primer nivell que resisteix malgrat les dificultats.

Un sector referent gràcies a empreses i persones com els premiats en aquesta edició. S’emporten el reconeixement de tots a més d’un diploma acreditatiu i un guardó dissenyat per Cesc Biosca. La cloenda va estar a càrrec d’Empar Matínez, secretària autonòmica d’Economia Sostenible.

II Premis Ateval

Comarcal.TV

II Premis Ateval

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés