La II Setmana de la Joventut d’Ontinyent s’inaugura posant el focus en la cura de la salut mental amb la conferència del psicòleg Martín Sánchez

Reprodueix vídeo

II Setmana de la Joventut d’Ontinyent

La II Setmana de la Joventut d’Ontinyent s’obria aquest dilluns a la Sala Gomis amb la ponència inaugural sobre salut mental en l’entorn postcovid a càrrec de Martín Sánchez Gómez, doctor en psicologia i director del màster en Intel·ligència emocional de la Universitat Jaume I de Castelló. En ella el psicòleg fa facilitar a les més de 150 persones assistents una sèrie de ferramentes per poder gestionar les emocions.

Un termòmetre emocional per identificar els estats i la seua evolució i un autotest d’intel·ligència emocional foren algunes de les pautes que el doctor Martín. Una primera cita, que ha tingut una excel·lent resposta i que es suma a altres com una taula redona sobre Projectes Erasmus+.

La joventut esdevé així en un pilar fonamental per al Govern d’Ontinyent. Per a ells també estan duent-se a terme el Pla de Joventut, acompanyament psicoeducatiu, psicosexual o tractament d’assumptes relatius a la salut mental com ha estat aquesta conferència.

Comarcal.TV

II Setmana de la Joventut d’Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés