Ontinyent planteja una II Setmana de la Joventut amb perspectiva europea

Reprodueix vídeo

II Setmana de la Joventut d’Ontinyent

La Setmana de la Joventut d’Ontinyent tindrà en la seua II edició una marcada perspectiva europea ja que coincideix amb la celebració de l’Any Europeu de la Joventut.

La programació s’enceta el proper dilluns 17 d’octubre amb la ponència “Salut Mental i Joventut: estratègies per a la gestió d’emocions en l’entorn postcovid”.

Dimecres 19 a partir de les 17:30 tindrà lloc una taula redona sobre Projectes Eramus+ a la ciutat d’Ontinyent.

La cloenda serà el divendres 21 d’octubre amb una nova jornada de Fòrum Jove amb el lema “L’Europa del futur: tu tries l’Ontinyent del futur”. L’acte també comptarà amb un refrigeri i l’actuació de Philantropic.

A més del dilluns 17 fins el divendres 21 hi haurà tallers formatius als diversos centres d’educació sectària de la ciutat.

Aquesta II Setmana de la Joventut forma part del seguit d’accions que durant aquesta legislatura s’han desenvolupat per formar i proporcionar un futur al jovent de la ciutat com són polítiques de vivenda, acompanyament psicoeducatiu, psicosexual, la posada en marxa del I Pla de Joventut o xerrades sobre trastorns de la conducta alimentària, autoimatge, pornografia, benestar emocional i salut mental.

Comarcal.TV

II Setmana de la Joventut

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés