L’Alcúdia de Crespins acollirà el 10 i l’11 de juny la III edició del “Mercat d’Ací”

Reprodueix vídeo

III edició del “Mercat d’Ací” de l’Alcúdia de Crespins

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins organitza, juntament amb la Farigola Produccions, la III Edició del “Mercat d’Ací. Maneres sostenibles de guanyar-se les garrofes”. Una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta per un consum responsable i ecològic i que es desenvoluparà, coincidint amb la festivitat de Sant Onofre, els dies 10 i 11 de juny a la plaça Jaume I.

Enguany la fira comptarà amb més de 20 llocs amb una gran varietat de productes d’alimentació i embotits, formatges, oli de la zona, vins, artesania, plantes, corda, sabons, tèxtil sostenible, on a més cada un dels artesans mostrarà el seu treball.

Així mateix, aquesta edició es realitzaran també diversos tallers de manualitats,  demostratius i participatius tots ells relacionats amb l’ecologisme, la sostenibilitat i el consum de productes de proximitat on es fa valdre l’Agenda 2030: taller de vimet de Vallada, taller de fang, taller d’alimentació amb recepta a base de la garrofa i el taller-xerrada agroecològica amb la presentació del projecte agroecològic l’Ombria de Vallada amb informació de sobirania alimentària i producció a les nostres comarques. Al mateix temps es durà a terme una ruta ecobotànica amb un tast de productes de proximitat.

Igual que en l’edició anterior es podrà gaudir de la granja interactiva i la música itinerant. Palleter Medieval, exposició d’eines i ludoteca Fem Joc a càrrec de la Farigola Produccions.

Al Mercat d’Ací també s’ha convidat a les diferents associacions de l’Alcúdia de Crespins. On el dissabte 10 podran mostrar-nos la labor que duen a terme i oferir-nos els seus treballs

Finalment la III edició del Mercat d’Ací, diumenge 11 a les 19 h tindrà lloc l’actuació del grup Trobadorets amb el seu disc “A xalar”.

Comarcal.TV

III edició del “Mercat d’Ací” de l'Alcúdia de Crespins

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés