Adif AV destina més de 41 milions d’euros a la renovació de via i canvi d’ample del tram entre Xàtiva i Nus de la Encina

Reprodueix vídeo

Impuls al Corredor Mediterrani

Adif Alta Velocitat avança en la connexió d’ample estàndard de les tres capitals de la Comunitat Valenciana amb una nova inversió de 41 milions. La companyia acaba d’adjudicar dos contractes. El primer és el d’execució d’obres i canvi a ample estàndard que ha sigut adjudicat a Ferrovial construcción per import de 32 milions. Voestalpine Railway Systems Jez, per la seua banda, s’encarregarà del subministrament, transport i premuntatge d’aparells de via els dispositius que permeten la bifurcació i l’encreuament, per un import de 9 milions d’euros.

Els treballs inclouen la connexió amb la Línia d’Alta Velocitat Alacant – València que forma part del Corredor Mediterrani. Finalment pel costat sud, des de l’eixida del túnel de la Font de la Figuera amb la plataforma ja finalitzada, permetent la connexió amb Alacant i amb la línia Albacete – Madrid, mitjançant el muntatge de via en un tram d’aproximadament 12 quilòmetres. Finalment pel costat nord, la connexió enllaçarà, en una longitud de 650 metres, les vies en l’estació de Xàtiva. Des d’aquesta estació es connectarà amb la plataforma ja construïda fins la connexió amb la Línia d’Alta Velocitat Madrid – València Joaquim Sorolla.

Finalment entre altres treballs d’interès, en l’actual estació de Moixent es prolongarà la plataforma de les vies d’apartat cap al costat Xàtiva per a dotar-les d’una longitud útil de 750 metres.

Impuls al Corredor Mediterrani

Comarcal.TV

Impuls al Corredor Mediterrani

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés