Un incendi arrasa una nau industrial en desús a Vallada

Reprodueix vídeo

Incendi arrasa nau industrial a Vallada

Ocorria durant la matinada del passat dijous 14 al divendres 15 de juliol, quan fins a huit dotacions de bombers pertanyents als parcs d’Alzira, Xàtiva, Ontinyent i Torrent —complementades amb voluntaris de Vallada— van acudir de matinada fins a Vallada per a sufocar un incendi situat en una zona on s’ubicava una nau industrial dedicada al magatzematge de mobles i materials per a la construcció d’aquests productes.

La parcel·la, situada al carrer dels Quintos de la localitat de la Costera, va cremar de manera intensa durant tota la nit. Es tracta d’ una antiga nau dedicada a mobiliari que ja no està en actiu.

L’alta capacitat inflamable dels materials va causar que els professionals d’extinció mobilitzats hagueren d’extremar les precaucions, ja que també corria perill l’estructura de l’edifici afectat per tractar-se d’un complex sense activitat ni manteniment.

De fet, les imatges compartides pel Consorci de Bombers deixen veure que l’espai pràcticament es va quedar sense sostre en desplomar-se.

Els primers avisos es van rebre a la 1.49 de la matinada, minuts després arribaven huit dotacions mobilitzades fins a Vallada.

Els professionals d’extinció es van retirar del polígon industrial passades les huit del matí, per la qual cosa l’incendi va estar actiu durant més de sis hores.

Ara, les principals tasques se centren en avaluar els danys causats i investigar les causes del succeït.

Incendi arrasa nau industrial a Vallada

Comarcal.TV

Incendi arrasa nau industrial a Vallada

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés