Incendi declarat aquesta matinada a Quatretonda

Reprodueix vídeo

Incendi declarat aquesta matinada a Quatretonda

Sis dotacions de bombers han treballat, hui divendres, des de primera hora del matí en l’extinció d’un incendi declarat en una nau de fustes i lacatges situada en el polígon de Quatretonda, en el quilòmetre 81 de la carretera d’Aiora a Gandia.

El foc s’ha originat sobre les 6.45 hores en el taller de l’empresa Art-Fustpi. Fins a la zona s’han mobilitzat sis equips de les bases d’Alzira, Xàtiva i Ontinyent, al costat del sergent i l’oficial. El foc, que ha devorat bona part de les instal·lacions, no afecta una altra empreses confrontants, segons han indicat les fonts del dispositiu d’extinció. A més el succés ha generat una intensa columna de fum en la zona.

Les primeres hipòtesis apunten a un possible curtcircuit a l’interior de la factoria com a causa de l’incendi, que s’ha registrat en un moment en el qual afortunadament no es trobava cap operari a l’interior.

Finalment, l’activitat ha hagut de suspendre’s en un taller pròxim a la nau sinistrada.

A més l’empresa afectada té una gran experiència en el sector del disseny i implementació d’expositors de disseny i expositors modulars reutilitzables, senyalització integral d’edificis, retolació d’empreses i comerços, publicitat en el punt de venda.

Incendi declarat aquesta matinada a Quatretonda

Comarcal.TV

Incendi declarat aquesta matinada a Quatretonda

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés