El futur centre de Salut Xàtiva II portarà el nom de la doctora Cecilia Sanz

Reprodueix vídeo

Infraestructures sanitàries superaran els 20 milions a Xàtiva

En els propers anys la inversió en infraestructures sanitàries en Xàtiva superarà els 20 milions d’euros. Un dels més destacats és el Centre de Salut Xàtiva II que compta amb una inversió de 4,5 milions per part de la Generalitat Valenciana i s’ubicarà a la zona est de la ciutat per donar servei a més d’11.000 persones. Però la gran primícia és que s’ha fet públic el nom que durà: Doctora Cecilia Sanz. Aquesta dona és una metgessa que va nàixer a Xàtiva l’any 1914 i va exercir durant la guerra civil, pel que es va haver d’exiliar a Mèxic l’any 1939 com van fer moltes altes persones com Francesc Bosch i Morata, amb qui va tindre relació.

Aquest nou centre de salut ha iniciat els tràmits per a la redacció del projecte i s’espera que les obres comencen abans que finalitze aquest any.

Pel que fa a l’hospital de referència del departament, el Lluís Alcanyís de Xàtiva, aquest patirà una ampliació que suposarà una inversió de 17,5 milions d’euros per part de la Generalitat Valenciana. Altre punt important és la compra de nous aparells de diagnòstic per al departament que ascendeix a 4,5 milions.

Inversions en alta tecnologia però també en recursos humans.

També s’ha destacat la posada en marxa de l’Hospital de Dia per a pacients oncològics que donarà servei als veïns de Xàtiva. Per últim i ja des de l’Ajuntament també s’han fet importants intervencions en matèria sanitària.

En definitiva una gran inversió sanitària que farà que la població de Xàtiva cresca no sols en infraestructures, també en qualitat de servei.

Infraestructures sanitàries superaran els 20 milions a Xàtiva

Comarcal.TV

Infraestructures sanitàries superaran els 20 milions a Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés