La Diputació de València inverteix 2,5 milions d’euros en Xàtiva durant la presenta legislatura i anuncia una nova partida de mig milió destinada al CRAC

Reprodueix vídeo

Inversions de la Dipu en Xàtiva

El vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, ha visitat aquest dimecres Xàtiva per tal de comprovar de primera mà la situació de les principals obres i actuacions que estan realitzant-se gràcies al finançament de la corporació, com és el cas de la remodelació de la glorieta José Espejo. Una visita que també ha servit per anunciar la incorporació extraordinària de 500.000 euros per part de la Diputació per construcció del Centre Raimon.

Xàtiva és un dels municipis de la comarca on més inverteix la Diputació de València  amb més de 2,5 milions d’euros.

Inversions com la que està executant-se a la Glorieta José Espejo amb 360.000 euros de fons de la Diputació. Una remodelació de l’espai amb la creació d’un parc infantil que vol també trencar amb la situació d’aïllament respecte a l’entorn que s’havia creat.

El vicepresident també ha recordat el fons extraordinari de 20 milions anunciat per la Diputació per a lluitar contra els efectes de la inflació; a Xàtiva li correspondran uns 300.000 euros.

A més de la Glorieta, les actuacions que Xàtiva ha realitzat o està realitzant amb el Pla 2020-2021 es troben l’asfaltat de camins i vials; la sonorització del Gran Teatre, reparació de la xarxa nº1 d’aigua potable, el carril bici de connexió amb la via verda, reparació a la Casa de la Llum, l’accessibilitat als locals de bandes de música, la redacció del Pla Urbà d’Actuació Municipal i el nou aparcament a l’hospital Lluís Alcanyís que oferirà 168 noves places.

Inversions de la Dipu en Xàtiva

Comarcal.TV

Inversions de la Dipu en Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés