Inversions en la Vall d’Albaida, inclús de competència autonòmica, requisits d’Ens Uneix per formar part del govern de la Diputació de València

Reprodueix vídeo

Requisits de Ens Uneix per formar part del govern de la Dipu

“La nostra presència en el Govern de la Diputació és més important que mai perquè la nostra tasca potser de gran ajuda per als pobles i ciutats de les comarques valencianes però sobretot perquè impedeix l’accés de VOX al govern”. D’aquesta manera Ens Uneix, el partit de Jorge Rodríguez justifica la decisió de formar part del govern de la corporació provincial. Davant l’oferiment del seu president Vicent Mompó amb una vicepresidència primera i la gestió d’àrees que no s’especifiquen. Però per a la seua entrada els de la Vall d’Albaida posen una sèrie de condicions. Unes demandes d’inversions a Ontinyent i comarca que també inclouen actuacions que són competència de la Generalitat Valenciana.

Així mateix reclamen la creació del Clúster del Tèxtil Autonòmic amb seu a Ontinyent i la implicació directa de la Generalitat en la gestió del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana que a hores d’ara està construint-se a la capital de la Vall amb fons propis.

Amb tot i abans de prendre una decisió ferma exposar aquest acord a la militància i els càrrecs institucionals del partit el proper dimarts, a la seu d’Ens Uneix a Ontinyent.

Requisits de Ens Uneix per formar part del govern de la Dipu

Comarcal.TV

Requisits de Ens Uneix per formar part del govern de la Dipu

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés