200 persones reben en Ontinyent el diploma del programa “Itinerari Viu”

Reprodueix vídeo

“Itinerari Viu” Ontinyent

Aquestes són les 200 persones que han gaudit d’una nova oportunitat a Ontinyent gràcies al programa “Itinerari Viu”. Aquest dimecres tots ells rebien a la Sala Gomis els diplomes que acrediten la formació rebuda dins aquesta iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament amb finançament del Fons Social Europeu i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Un programa “Itinerari Viu” que el que persegueix és afavorir la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social i amb uns resultats excel·lents.

L’alcalde ha sigut l’encarregat de lliurar, junt a la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, els certificats dels cursos d’aquest 2022 on s’han donat d’alta 223 persones, que s’afegeixen a les 395 ateses al període 2017-2021. En total s’han expedit 230 certificats en tot l’any en les matèries d’alfabetització digital, habilitats socials i comunicació assertiva en castellà i valencià, neteja i desinfecció d’equips locals, reposador i caixer de supermercats, carretoner, oci saludable a través del pilates, cuina tradicional, estètica bàsica i monitor de menjador educatiu.

A més dels cursos també s’han realitzat tallers enfocats al món laboral com creació de currículum o plantejament d’entrevistes de treball. S’ha treballat en xarxa amb Portalem, el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament i com a novetat s’està establint un acord de col·laboració amb el Labora.

I ja hem comentat que “Itinerari Viu” funciona. Mari Carmen Romero i Fátima Zahara són dos dones que gràcies a aquest programa han aconseguit un lloc de treball indefinit.

Un programa, per tant, que té cor ja que ha donat una nova oportunitat a tots els implicats.

“Itinerari Viu” Ontinyent

Comarcal.TV

“Itinerari Viu” Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés