Iván Esparza i Ricardet representen a Ontinyent en la Copa Caixa Popular de Raspall que s’enceta el diumenge al trinquet municipal d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Rebuda a l’equip d’Ontinyent Copa Caixa Popular de Raspall

Iván Esparza i Ricardet és la parella que representa a la ciutat d’Ontinyent en la Copa Caixa Popular de Raspall, que patrocina el consistori ontinyentí. Ambdós pilotaris, que debutaran en la competició aquest diumenge 17 al trinquet municipal, han sigut rebuts aquest matí per l’alcalde, Jorge Rodríguez, qui els desitjava sort i posava en valor el treball fet als últims anys per a fomentar l’esport autòcton.

Una parella que també ha guanyat enguany la lliga de raspall.

Per la seua banda, Iván Esparza agraïa el suport municipal.

En la Copa Caixa Popular de Raspall participen huit parelles distribuïdes en dos grups, A i B, per a la disputa de la primera fase que constarà de dotze partides, tres per cada equip. En acabar aquesta ronda, el quart classificat de cada grup serà eliminat mentre els tres equips restants accediran a la segona fase. En la segona fase, els equips començaran de zero en la seua puntuació i així, es tornaran a distribuir en dos grups. En acabar aquesta segona fase, els líders de cada grup aconseguiran el premi de la classificació per a les semifinals.

Rebuda a l’equip d’Ontinyent Copa Caixa Popular de Raspall

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés