Aielo de Malferit va acollir el dissabte 12 i diumenge 13 de novembre la novena edició de la Fira d’Ornitologia d’Intercanvi Nacional.

Reprodueix vídeo

IX Fira d’Ornitologia d’Intercanvi Nacional

Aielo de Malferit va acollir el dissabte 12 i diumenge 13 de novembre la novena edició de la Fira d’Ornitologia d’Intercanvi Nacional. Organitzada per José Miguel Martínez Ortiz, des de l’Associació d’Ornitologia d’Ontinyent, també té com a patrocinadors a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit i diversos comerços del municipi.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment és crear un lloc de trobada per a tots els aficionats a l’ornitologia, les persones que es dediquen a reproduir ocells en captivitat.

Cada criador mostra els seus ocells al públic perquè puguen adquirir el que més li agrade i a més és conèixer el món dels ocells.

La varietat és molt àmplia.

I fins i tot lloros! … varietats que semblen nascudes de la màgia amb el seu gran ventall de mutacions.

La idea d’organitzar aquesta Fira, que ja va per la novena edició, va sorgir després de visitar diversos certàmens a altres localitats espanyoles i veure que no es duia a terme en cap lloc de la Comunitat Valenciana. Va ser per aquesta raó que l’Associació d’Ornitologia d’Ontinyent va decidir embarcar-se en per aquell aleshores, nou i difícil repte, que hui està més que consolidat.

Països com Itàlia i Bèlgica han sigut pioners en aquestes fires d’intercanvi ornitològic amb gran afluència de criadors espanyols. Aquestes visites han donat peu a una millora de les races i mutacions en ocells com els canaris i altres varietats exòtiques.

La IX Fira d’Ornitologia d’Intercanvi Nacional a Aielo de Malferit es va desenvolupar sense cap incident i entre un gran afluència de visitants.

IX Fira d’Ornitologia d’Intercanvi Nacional

Comarcal.TV

IX Fira d'Ornitologia d'Intercanvi Nacional

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés