El dilluns 17 d’octubre s’obri la fase de presentació de propostes de la IX edició d’ “Ontinyent Participa

Reprodueix vídeo

IX “Ontinyent Participa”

“Ontinyent Participa” enceta la seua novena edició el proper dilluns 17 d’octubre amb la fase de presentació de propostes que s’allargarà fins el 6 de novembre. Entre els aspectes més destacats enguany trobem la renovació del web www.ontinyentparticipa.es, que passa a ser gestionada directament per l’Ajuntament i un pressupost de 240.000 euros per al conjunt de les 5 actuacions més votades.

En l’edició anterior es va limitar el pressupost per a cada actuació a 48.000 euros en inversions o 18.000 euros en despesa corrent. Així en l’històric acumulat es tancarà l’any amb un 100% d’execució dels 33 projectes escollits des del 2014 per valor de 4,2 milions d’euros, a excepció de la substitució de la coberta del Mercat de Dalt, pausat per petició expressa dels mercaders.

Pel que fa al calendari d’enguany, després de la fase propositiva arribarà del 7 al 11 de novembre l’anàlisi tècnic de les propostes.

 Del 14 al 17 de novembre es celebraran els consells sectorials, on cadascun triarà una proposta d’entre les que hagen passat la fase tècnica.

Del 23 de novembre al 21 de desembre, les persones majors de 16 anys podran votar telemàticament 5 d’entre les 10 propostes finalistes.

Per la seua banda, la regidora de Ciutadania recordava que Ontinyent va ser un municipi pioner en l’impuls a la participació ciutadana.

A més quant als votants, la xifra és de quasi 38.000 acumulats en les vuit edicions realitzades fins ara.

IX “Ontinyent Participa”

Comarcal.TV

IX “Ontinyent Participa”

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés