Les bandes del Tio de la Porra donen el tret d’inici a la Fira i Festes de Gandia 2022 amb un acte a la Plaça Major que anuncia un intens cap de setmana d’activitats

Reprodueix vídeo

Ja és Fira a Gandia!

A les 9 del matí, puntuals com sempre, les bandes del Tio de la Porra feien ressonar els seus tambors. En la plaça Major, enfront de l’ajuntament, l’exercit dels soldats de la festa, amb el Tio de la Porra al capdavant, anunciaven l’inici oficial dels dies grans de la ciutat de Gandia, davant una nombrós públic i autoritats destacades com la ministra de Ciència i Innovació i exalcaldesa de Gandia, Diana Morant, com a convidada d’excepció.

Enguany, després dels anys de pandèmia, la tradició s’ha complit amb plena normalitat, amb Telmo Gadea donant vida al Tio de la Porra.

 Les quatre bandes ja porten dies assajant, tant el toc tradicional com les notes de batucada i els 21 joves cadascuna estan dirigits pels caps.

Tots ells s’estrenen en el càrrec ordenant i animant a la seua tropa. A això cal afegir la banda sènior (formada per majors de 40 anys), i les de les Falles i la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa, totes també amb 21 membres cadascuna.

Les bandes han partit cap als col·legis, on impacients, esperaven els xiquets i les xiquetes, per a prendre els carrers de Gandia.

Ja és Fira a Gandia!

Comarcal.TV

Ja és Fira a Gandia!

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés