Els bons de comerç de Xàtiva amb una injecció de 500.000 euros s’esgoten en sols una setmana

Reprodueix vídeo

Ja no queden bons a Xàtiva

És la primera vegada que ocorre que en només una setmana s’esgoten els 500.000 euros de bons de comerç que l’Ajuntament de Xàtiva va posar a la venda el passat 15 de desembre. Milers de veïns han pogut beneficiar-se d’aquesta quarta fase de la campanya mitjançant l’adquisició de fins dos bons de 20 euros, cadascun dels quals es poden intercanviar per valor de 40 euros fins el dia 15 de juny als establiments adherits, encara que gran part, de segur, serviran per a fer les compres de Nadal. En total són 227 negocis els que s’han sumat a aquesta campanya, repartits en sis seccions: serveis, electrodomèstics, alimentació, sanitat, comerç en general i hostaleria. El llistat es pot consultar al web www.reactivemxativa.com i tots ells estan identificats amb un cartell col·locat en un lloc visible.

Enguany en cas de voler intercanviar els bons d’altra persona, serà necessari presentar una autorització que es pot descarregar al mateix web.

Amb aquesta quarta fase i sumant les tres anteriors, hauran injectat directament als comerços de la ciutat més de 2,5 milions d’euros.

Ja no queden bons a Xàtiva

Coamarcal.TV

Ja no queden bons a Xàtiva

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés