Jorge Rodríguez revalida la majoria absoluta a Ontinyent amb 12 regidors

Reprodueix vídeo

Jorge Rodríguez revalida la majoria absoluta a Ontinyent 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manté la majoria absoluta en el govern de la localitat després de les eleccions municipals.

A Ontinyent la majoria absoluta està en 11 edils i Ens Uneix ha obtingut 12 regidors (5 menys que en 2019), pels 4 de Compromís (dos més que fa quatre anys).

El Partit Popular obté 3 edils (un més que en 2019).

Vox i el PSPV entrarien a l’Ajuntament d’Ontinyent amb 1 regidor cada partit.

Ens Uneix ha sigut el partit més votat a algunes de les localitats de la Vall d’Albaida on per primera vegada presentaven candidatures.

 Jordi Vila, l’alcalde d’El Palomar, un dels homes decisius per a Ens Uneix es troba ingressat a l’hospital des de diumenge passat per uns problemes de salut i va haver d’anar a votar en una ambulància de Creu Roja, en una jornada sense cap incidència ressenyable a la Vall d’Albaida.

El bloc de l’esquerra va somiar ahir amb retenir el poder provincial amb el suport de l’exsocialista i expresident de l’ens Jorge Rodríguez, qui estava la clau per a atorgar la presidència de la Diputació però, després de l’actualització del recompte i malgrat l’èxit d’Ens Uneix a la Vall d’Albaida, el partit perd el diputat per un estret marge, un centenar de vots, que posarien la Diputació de València en mans de Vicent Mompó.

Els últims 15 dies amb la seua agenda repleta d’actes públics a la recerca de convèncer a aquells votants que encara tingueren dubtes a Ontinyent. Finalment ha sigut Ens Uneix, el partit de Jorge Rodríguez el que ha triplicat en vots a la segona força, més de 10.000 suports.

Jorge Rodríguez revalida la majoria absoluta a Ontinyent 

Comarcal.TV

Jorge Rodríguez revalida la majoria absoluta a Ontinyent 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés