L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva celebra una jornada de portes obertes per donar a conèixer els idiomes impartits amb la novetat enguany de l’italià

Reprodueix vídeo

Jornada de portes obertes EOI Xàtiva

Amb motiu del Dia Europeu de les Llengües el 26 de setembre, l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva va celebrar una jornada de portes obertes el mateix dilluns i també dimarts sota el nom de “Tastallengües” per donar a conèixer de forma participativa i també festiva els idiomes que ací s’imparteixen: alemany, anglès, francès, valencià i com a novetat en aquest curs, l’italià. Dividits en nivells A1 fins a C2.

Com diem enguany l’italià s’incopora a la docència després de la reiterada demanda per part de la ciutadania i l’alumnat del centre i ha tingut molt bona acollida al cobrir totes les sues vacants. Altra novetat és que la secció d’Ontinyent ha passat a ser independent el que no ha fet minvar en excés el nombre d’alumnes a l’EOI de Xàtiva que es xifren en uns 1.300.

I per a aquells que vulguen estudiar idiomes encara tenen una última oportunitat.

També es pot demanar cita prèvia per formalitzar la matrícula en el centre de Xàtiva que és tot un referent per a l’aprenentatge de llengües.

I aquest és un centre que combina unes instal·lacions magnífiques i ben equipades ubicades a l’Avinguda Pintor Juan Francés amb una docència propera i familiar.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva es converteix així en un centre proper, accessible, sostenible.

Jornada de portes obertes EOI Xàtiva

Comarcal.TV

Jornada de portes obertes EOI Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés