Iñaki Zubizarreta, ex-jugador de l’ACB que va patir bullying, parla en l’Olleria de trencar els silencis per acabar amb la violència en les aules

Reprodueix vídeo

Jornades Educatives “Convivim l’Olleria”

“Suma de silencis: prevenció i detecció de la violència en les aules”  és la xerrada que Iñaki Zubizarreta, qui va patir bullying en la adolescència. Ha ofert aquest dilluns a l’Olleria dins de les jornades d’educació “Convivim l’Olleria 2022”. Iñaki és un esportista professional, exjugador de l’ACB i campió de la Copa del  Rei, el 1998, amb el Pamesa València. Ell va narrar de forma direta i personal el que va a ver de lluitar sobretot fora de la pista al haver d’encarar al monstre de l’assetjament que a punt va estar d’arrabassar-li l’esperança i la vida. Una historia de superació on advoca per trencar el silenci còmplice i actuar tots junts i així acabar amb aquesta xacra social.

Entre les claus per a detectar l’assetjament es parla molt de canvi de rendiment escolar, de comportament i inclús postural però a tot açò Iñaki suma els silencis prolongats.

I en el cas contrari com es deu d’actuar si és el nostre fill l’assetjador?

 Aquesta conferència, en realitat foren tres, dos per als alumnes de l’IES Vermellar i altra de vesprada per a pares, mares, docents i entrenadors va posar punt i final a aquesta edició de “Convivim l’Olleria” 2022 i el resultat és més que satisfactori.

Així Iñaki Zubizarreta es suma a altres ponents il·lustres que han format part d’aquetes jornades educatives. Com és el cas de César Bona, el millor docent d’Espanya i l’infermer pediàtric Armando Bastida. L’Olleria ha deixat el llistó ben alt en vistes a preparar una nova edició.

Jornades Educatives “Convivim l’Olleria”

Comarcal.TV

Jornades Educatives “Convivim l’Olleria”

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés