Entrevista a Juan Carlos Moragues, candidat a l’alcaldia de Gandia pel PP

Reprodueix vídeo

Juan Carlos Moragues, candidat a l’alcaldia de Gandia pel PP

Entreviste al candidat del PP a l’alcaldia de Gandia, Juan Carlos Moragues, qui aposta pert a la seua llista per un equip humà il•lusionat per cada barri de la ciutat. D’entre altres assumptes parlem de l’actualitat i del problema de l’habitatge a Gandia. Moragues mostra el seu “compromís absolut” contra l’ocupació il•legal d’habitatges i a favor d’un millor accés a l’habitatge i la promoció de l’habitatge social a Gandia i la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a les mesures econòmiques dels populars, Moragues asegura que; ” L’endemà de prendre possessió com a alcalde me n’aniré a Madrid i no tornaré fins que aconseguisca baixar els impostos als ciutadans (…) Gandia necessita reactivar l’economia i la solució immediata ha de ser eixir de l’infern fiscal actual”.

El Partit Popular de Gandia ha presentat el seu projecte esportiu de ciutat. ‘Gandia ciutat de l’esport’ és el model amb el qual volen “canviar la filosofia de l’esport a Gandia (…) volem que les nostres instal•lacions siguen utilitzades des dels esportistes locals fins als nacionals, que tenim a Gandia i els voltants de molt de nivell, però també volem ser referent per a esportistes i clubs internacions perquè acudisquen a la nostra ciutat”.

El programa turístic de Moragues inclourà la creació d’una zona de concerts i recinte firal a la platja. Moragues: “Gandia serà la capital turística de la província de València.

Finalment, el Partit Popular ha presentat el seu projecte “perquè Gandia siga un referent cultural”. Com ha definit Juan Carlos Moragues al costat de la qual serà la titular de l’àrea de Cultura en el seu pròxim govern. Entre les mesures que promouran des del futur equip de govern s’inclou un espai destinat a “nous entreteniments”. Com per exemple els videojocs, que estarà situat en l’Espai Baladre.

Juan Carlos Moragues, candidat a l’alcaldia de Gandia pel PP

Comarcal.TV

Juan Carlos Moragues, candidat a l'alcaldia de Gandia pel PP

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés