Arriben al Festival MiL de Xàtiva la música brasilera de Judit Neddermann i el pop indie de Maria Hein

Reprodueix vídeo

Judit Neddermann i el pop indie de Maria Hein a Xàtiva

Després de tres grans nits, la de Pep Gimeno ‘Botifarra’, la de Pau Vallvé i La Maria, i la darrera de Quico Pi de la Serra i Clara Andrès que va emocionar i commoure el seu públic fidel a parts iguals; el Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, acollirà aquest divendres 2 de juny el concert de Judit Neddermann i Maria Hein. Dues dones de la cançó, reines del folk internacional i del pop indie, que venen a presentar-nos els seus dos nous treballs. El concert tindrà lloc, finalment, al Gran Teatre, i no als jardins del Palasiet per la previsió de possible mal oratge. Serà en format gran i les entrades estan a la venda a les taquilles i a la web del Gran Teatre de Xàtiva.

Judit Neddermann ens porta en exclusiva al País Valencià el seu nou àlbum, LAR, entre la música brasilera i el folklore ibèric. I Maria Hein, jove mallorquina que ja s’ha guanyat el cor de l’illa, ens presentarà el seu debut discogràfic, Continent i contingut, produït per Ferran Palau.

Tancarà el festival el proper diumenge 11 de juny, el concert d’Andreu Valor, que ens comparteix el seu nové àlbum, Un nou món. Un treball eclèctic amb una vestimenta sonora renovada de folk-indie nord-europeu i temes que ens apel·len a creure en les utopies.

El festival manté la paritat als escenaris sense renunciar a la qualitat. L’edició també manté els preus populars, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats. A més el festival és una iniciativa de Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura.

Judit Neddermann i el pop indie de Maria Hein a Xàtiva

Comarcal.TV

Judit Neddermann i el pop indie de Maria Hein a Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés