L’1 d’agost entra en vigor el nou servei de recollida de fem i neteja viària d’Oliva

Reprodueix vídeo

Nou servei de recollida de fem i neteja viària a Oliva

Hui dimarts 1 d’agost entra en vigor el nou contracte del servei de recollida de residus i neteja viària de la ciutat d’Oliva que el consistori ha confiat a Fovasa Medi Ambient per als propers vuit anys i amb un muntat global de 20 milions d’euros.

Un nou servei que inclou millores, com un increment de la freqüència en temporada alta o la posada en marxa del servei de recollida diferenciada dels residus per a grans productors. També l’increment en el servei tant de l’escombratge manual com el mecànic, més dotacions per a actes festius i augment de la recollida d’utensilis i de poda.

L’objectiu és brindar un canvi substancial per millorar la imatge de la ciutat i el benestar de tots els veïns.

També s’inclou la renovació gradual de tots el contenidors, tant de la ciutat com de la platja. Que disposaran d’un sistema de càrrega lateral, el que facilitarà la tasca als camions de recollida. Es tracta de contenidors de fàcil accés. Realitzats amb material reciclat i reciclable i amb un disseny actual d’acord amb la imatge del municipi.

També es substituiran els vehicles per a la recollida de fem per uns altres menys sorollosos i més eficients. Així com s’ampliaran les freqüències i les zones de neteja de carrers. S’inclou també la incorporació de diversos vehicles i maquinària elèctrica o híbrida. En aquest sentit i des de l’1 d’agost Fovasa incorpora tres barreteres totalment noves, una d’elles 100% elèctrica.

En definitiva un nou servei que aposta per l’alta eficiència amb el proposta de fer que Oliva lluisca neta i millore els seus índexs de separació selectiva de residus d’acord amb les exigències normatives nacionals i europees.

Nou servei de recollida de fem i neteja viària a Oliva

Comarcal.TV

Nou servei de recollida de fem i neteja viària a Oliva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés