La 38a Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida es presenta amb un disseny interactiu amb més de 360 possibilitats

Reprodueix vídeo

Un disseny interactiu per a la MIT Vall d’Albaida

Una vegada més, el saló de plens de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha acollit la presentació del cartell i la imatge gràfica de la Mostra Internacional de Titelles 2023, amb l’edició número 38 d’aquest festival tan propi i especial. Álvaro Sanchis, dissenyador de la MIT, ha presentant de nou un proposta arriscada i diferent. Una obra canviant amb més de 360 possibilitats perquè els espectadors puguen triar la seua pròpia versió a través del web.

A més, a la presentació s’han desvelat les dates d’aquesta edició que torna al mes de novembre, del 9 al 12 i que recorrerà 22 poble de la comarca.

Un any on la internacionalització de la Mostra continua present amb la participació de la companyia anglesa String Theatre però a més on també es compatraà amb una nova companyia valldalbaidina anomenada Debatabat. Una edició ben completa i especial per gaudir de quatre dies d’històries, imaginació, colors, llums i il·lusió.

 El conseller de cultura en funcions, Fede Vidal, s’acomiadava del càrrec ostentat durant les últimes dues legislatures. Ho feia desitjant que la cultura continue sent un referent de l’entitat.

I el disseny d’aquesta trenta-vuitena edició de la MIT també compta ja amb una versió animada.

Cartell i imatge gràfica amb 360 possibilitats 

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés