La 3a Gala del Comerç de SOC Ontinyent, retransmesa en directe per la TV Comarcal, recapta 1400 euros per a l’AFU del Centre Bodoque

Reprodueix vídeo

Gala del Comerç SOC d’Ontinyent solidària

La Gala del Comerç que l’Associació de Serveis i Comerç d’Ontinyent celebrava el dissabte 21 d’octubre ha aconseguit recaptar 1400 euros. Diners que es destinen a l’Associació de Familiars Usuaris del Centre José Antonio Bodoque. Una gala, de tres anys de vida que novament fou retransmesa en directe per la TV Comarcal i la més participativa fins al moment amb més de 50 comerços implicats.

Aquesta va ser una jornada on la creativitat no va trobar límits i on, alhora, el públic assistent va poder gaudir d’un gran espectacle. A més va estar presentada per la gran Carolina Ferre qui va saber transmetre al públic el treball que els comerços i serveis havien preparat durant tant de temps.

Més de 450 persones van col·laborar comprant la seua entrada; diners que es van destinar de forma íntegra a aquesta associació.

També a la gala va créixer el nombre de models que van voler participar en la desfilada amb un total de 26 adults i 24 xiquets que es convertiren en models per un dia. Accions com aquesta de SOC Ontinyent constata que també el xicotet comerç aconsegueix fer coses molt grans.

Gala del Comerç SOC d’Ontinyent solidària

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés