La imatge de la Beata Inés ix per primera vegada de Benigànim per a visitar a la Verge dels Desemparats en la seua Basílica de València

Reprodueix vídeo

La Beata Inés de Benigànim visita la Verge dels Desemparats

Una setmana després de la celebració de la festa de la Beata Inés, els veïns de Benigànim i devots de la religiosa, han tornat a viure una jornada històrica, intensa i emotiva, amb la visita de la imatge processional de la Beata a la Basílica de Verge dels Desemparats, retornant-li així la visita que el passat mes de juliol va fer aquesta a Benigànim, amb motiu de l’any jubilar del centenari de la seua coronació.

Més de mig millar de devots van voler acompanyar-la dissabte passat 28 de gener, i a les 5 de la vesprada la imatge de la beata feia la seua entrada en una abarrotada Basílica que aplaudia la seua entrada. Un moment únic i irrepetible de religiositat popular, que sens dubte quedarà gravat en la memòria dels allí presents. Formant part de la història de Benigànim i la seua Beata als peus del majestuós altar de la Verge dels Desemparats.

Es va oficiar una missa presidida pel rector de Benigànim, Antonio Martínez Lopez en la qual van participar membres de la corporació municipal. La comissió de festers de 2023 i nombrosos devots, procedents de Benigànim, que s’han encarregat de la costosa organització de l’esdeveniment.

Casualment el mateix escultor, el prestigiós Carmelo Vicent va ser el que va elaborar la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats en 1946.

Comarcal.TV

La Beata Inés de Benigànim visita la Verge dels Desemparats

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés