La Biblioteca Municipal d’Agullent entre les millors d’Espanya pel seu projecte de foment i animació lectora

Reprodueix vídeo

La Biblioteca Municipal d’Agullent entre les millors d’Espanya

El projecte “Els camins de la lectura. Les sendes de l’escriptura” ha fet que la Biblioteca d’Agullent es situe entre les millors de l’àmbit nacional. La vint-i-tresena “Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner 2023” del Ministeri de Cultura i Esport ha determinat la resolució. Avaluant els projectes de més de 550 biblioteques de tota Espanya. La Biblioteca d’Agullent i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent presenten cada any des del 2014 un projecte que recull totes les activitats i accions de la biblioteca. Aconseguint així premi a les nou convocatòries presentades.

Aquest 2023, la biblioteca d’Agullent ha obtingut la puntuació més alta i el premi màxim de 10.000 euros.

Un reconeixement tant a nivell institucional per tota la tasca de visibilització i foment de la lectura com per al poble, ja que des dels darrers anys s’ha incrementat l’ús de la biblioteca i la participació en totes les activitats.

El projecte “Els camins de la lectura. Les sendes de l’escriptura” ha estat el nom escollit per tal de donar a conèixer totes les activitats que es realitzen al llarg de l’any. Des de clubs de lectura per a diferents edats, contacontes, tallers infantils i juvenils, presentacions de llibres. A més, els encontres amb escriptors, la realització de la Fira del Llibre, organització de l’Octubre Lector, premis literaris, entre altres activitats i accions que, de forma transversal treballen amb altres d’entitats i associacions com el col·legi públic, el Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent o el Casal Jove així com treballar conjuntament amb la resta de regidories de l’Ajuntament.

Com veiem, la Biblioteca Municipal d’Agullent és l’epicentre de la cultura del poble i des d’on es coordinen la majoria de projectes, no sols culturals, també educatius, socials i turístics.

La Biblioteca Municipal d’Agullent entre les millors d’Espanya

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés