La Biblioteca Municipal de Xàtiva posa en marxa el servei de préstec a domicili per a persones malaltes o amb mobilitat reduïda

Reprodueix vídeo

Préstec a domicili biblioteca de Xàtiva

La Biblioteca municipal de Xàtiva ha posat en marxa un nou servei de préstec a domicili. Aquest està destinat a la població amb mobilitat reduïda i a persones que, a causa de qualsevol malaltia, no puguen accedir a la biblioteca de forma presencial.

La persona interessada haurà de posar-se en contacte amb la Biblioteca municipal per via telefònica, i sol·licitar així el document que desitja per a préstec. Una vegada localitzat allò que ha demanat, el personal de la Biblioteca farà entrega a domicili. Amb aquesta mesura es pretén acostar la biblioteca als veïns i veïnes, permetent l’accessibilitat a tot tipus de documents. Com llibres, revistes, dipòsit audiovisual, també recursos de la fonoteca, etc.

A més a més, per tal d’afavorir la tasca i la preparació dels estudiants en època d’exàmens, des d’aquest mes de novembre la sala d’adults ha establert una jornada ininterrompuda de 9 a 20 hores.

Aquesta acció es suma a les ampliacions horàries que ja s’havien pres des del passat mes de setembre quan la Biblioteca va passar a romandre oberta durant 48 hores setmanals. S’ ampliava així  mitja hora l’horari vespertí. D’altra banda, la biblioteca també ha ampliat el seu horari els dissabtes a la sala d’adults de 10 a 13 hores.

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés