La cadet Leyre Almena s’imposa al I Trofeu de Ciclisme Femení Ombria del Benicadell celebrat a Bèlgida com prova puntuable per a la Challenge Autonòmica

Reprodueix vídeo

I Trofeu de Ciclisme Femení Bèlgida

Aquest dimarts 8 d’agost, Bèlgida acollia el I Trofeu de Ciclisme Femení Ombria del Benicadell, prova puntuable per a la Challenge Autonòmica en totes les seues categories. Així, 65 foren les ciclistes que van completar un exigent circuit de 24 quilòmetres i de tres voltes que va recorre les poblacions de Bèlgida, el Palomar, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Carrícola i Otos. Una carrera apassionant on es va imposar la cadet Leyre Almena, qui l’any passat es coronava ací campionat autonòmica en la seua categoria.

L’eixida tenia lloc a les cinc de la vesprada i per davant al pelotó els esperava un recorregut molt dur amb contínues pujades.

Una prova organitzada per la pròpia federació comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bèlgida.

I Trofeu de Ciclisme Femení de Bèlgida

De destacar és l’excel·lent participació de ciclistes destacades que militen en equips continentals UCI. Ciclistes autòctones en cadets i juniors amb noms destacats del panorama autonòmic i altres procedents d’escoles. I precisament així, la seleccionadora de ciclisme escolar i membre de la comissió de ciclisme femení, Ariadna Rambla, feia balanç de la prova de Bèlgida.

Un trofeu, per tant, que té el nivell i la qualitat per a perdurar. I que en aquesta I edició proclamava guanyadora a Leyre Almena, cadet de 16 anys, de l’equip Teika Granja Rinya amb un crono de 2:07:30. En segona i tercera posició i amb el mateix temps, 2:08:31, entrarien en meta Susana Pérez i Irene Méndez.

També e n junior s’imposava Claudia Galiano; Susana Pérez en Sub23; Irene Méndez en Elit; en Màsters 30 Teresa Ribes i en Màsters 40, Úrsula Ospina. Aquest I Trofeu de Ciclisme Femení forma part del programa de les festes d’agost de Bèlgida 2023.

Comarcal.TV

I Trofeu de Ciclisme Femení de Bèlgida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés