La celebració del 9 d’octubre a Ontinyent inclourà un recital de música tradicional valenciana i un espectacle infantil d’ambientació medieval

Reprodueix vídeo

Programació pel 9 d’octubre a Ontinyent

Un recital de música tradicional valenciana i un espectacle infantil d’ambientació medieval seran enguany les activitats complementàries als actes centrals de la celebració del “9 d’octubre” a Ontinyent. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, presentaven la programació muntada per l’Ajuntament pel dia dels valencians i valencianes. Una cita que inclourà també el tradicional passacarrer i el “ball de l’Àguila” de manera prèvia al ple extraordinari en el Palau de la Vila.

Àngels Muñoz explicava que la programació s’obrirà divendres 6 d’octubre al Teatre Echegaray. Serà amb un recital de música tradicional valenciana a càrrec de la cantant d’Oliva María Bertomeu, coneguda per “La Maria”. Una actuació inclosa al seu torn en la programació municipal de tardor de la regidoria de Cultura.

Per altra banda, el diumenge dia 8, des de les 19:30 hores, tindrà lloc l’espectacle infantil “La Festa del Rei”, de la companyia Scura Teatre. Es tracta d’una festa d’ambientació medieval plena de cançons i jocs per a xiquets i xiquetes. I que utilitza com a fil narratiu un grup de joglars que han estat elegits per actuar a la festa d’aniversari del rei Avorrit II.

I pel que fa al 9 d’octubre, el nom de les persones i entitats locals reconegudes serà anunciat la propera setmana.

Programació pel 9 d’octubre a Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés