La Colors Run de Canals torna a desbordar les previsions de públic amb quasi 1000 persones participats de l’esdeveniment organitzat pel Club d’Atletisme en col·laboració amb l’Ajuntament

Reprodueix vídeo

Canals celebra la Colors Run un any més

Després d’haver-se aplaçat per les previsions de pluja, la tradicional Colors Run de la Fira de Setembre de Canals es celebrava el divendres 22 de setembre, a les 19.30h. a la Zona Jove Quatre Camins de la localitat. La cita lúdic-esportiva, organitzada pel Club d’Atletisme Canals va arribar a vora un miler de participants. Tots ells acudiren vestint la samarreta commemorativa de l’esdeveniment que d’un impol·lut blanc després es convertiria en un pastitx de colors.

Molts joves i famílies seguirien el recorregut de la carrera pels diferents carrers fins arribar novament al recinte firal on a l’entrada arreplegarien la motxilla, bosses de pols i una botella d’aigua, regals inclosos amb la inscripció. Ja ací la música dels dj’s animaria la festa que culminaria amb el  llançament de pols de colors, una tradició importada de la Índia.

Aquests Pols Holi estan fabricats a base de midó de blat i colorants naturals alimentaris així que estan lliure d’al·lèrgens. Posseeixen, a més, una textura inigualable, són suaus i gràcies al seu component principal, s’expandeixen amb molt facilitat i l’impregnen tot del color més viu. I així la Colors Run ha tornat a donar color a la Fira de Canals.

Canals celebra la Colors Run un any més

Comarcal.TV

Canals celebra la Colors Run un any més

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés