La Comissió de Festes Verge del Remei d’Albaida culmina el seu any en el càrrec amb les festes patronals i de Moros i Cristians

Reprodueix vídeo

Un any màgic per a la Comissió de Festes d’Albaida

Albaida ja acull amb molta il·lusió les festes patronals en honor a la Verge del Remei que permet gaudir d’uns dies en companyia d’amics i familiars. Unes celebracions molt esperades per la ciutadania on les cites religioses es barregen alhora amb la cultura i els espectacles musicals. Enguany la Comissió de Festes, presidida per Xavier Palop compta amb 39 membres entre els 21 festers i 18 dames tenint com regines  a Maria Bellver i la xiqueta Marta Soler. Tots ells han fet pinya durant aquest any i ara apuren els últims dies de regnat amb molta germanor.

Només finalitzen les celebracions patronals ja s’elegeix a una nova comissió i el primer encàrrec és organitzar la cavalcada de Reis.

I enguany també tres dels festers han sigut els encarregats de coordinar el llibre de festes. Són David Soler, Rubén Pastor i Mauri López.

De tot aquest any el president es queda amb la part humana de tota eixa gent que ha col·laborat de forma tan desinteressada.

Aquest dissabte 7 d’octubre es celebra el dia gran, la festivitat de la patrona la Verge del Remei. I ja a partir del diumenge entraran en escena els Moros i Cristians.

Una festa de la que els nostres espectadors seran testimoni amb l’emissió en directe dels actes més destacats. Així hi haurà missa solemne i processó el dia 7 i arribarem, com no, a l’entrada de Moros i Cristians el 9 d’octubre de vesprada.

Un any màgic per a la Comissió de Festes d’Albaida

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés