La companyia constructora Víctor Tormo SL de Xàtiva s’alça amb el Premi a la Transformació Digital de Cambra València

Reprodueix vídeo

Premi Cambra València per a Victor Tormo SL de Xàtiva

La companyia constructora Víctor Tormo SL, ubicada en Xàtiva des de fa més de 25 anys, rebia anit el guardó a la Transformació Digital en l’edició dels Premis Cambra València 2023. Aquesta companyia ha creat Vigepra, una ferramenta tecnològica que ofereix una relació més transparent i propera amb els seus clients. La gala, celebrada al Palau de les Arts Reina Sofia, va comptar amb la presència del rei d’Espanya, Felip VIè. Qui va rebre un calorós aplaudiment del miler d’industrials i directius congregats.

Set foren els guardonats en la vetllada. A més de Víctor Tormo, BigBuy aconseguia el premi a la Innovació en l’Empresa; EMUCA a l’empresa socialment compromesa. El premi a l’Excel·lència del Model de Gestió Empresarial fou per a Indústrias Alegre. El d’Impuls a la Internacionalització va recaure en Zummo i Juan Francisco Martínez, proveïdor càrnic de Mercadona, a la trajectòria empresarial. Per últim es va lliurar un reconeixement a PowerCo, del grup Volkswagen per la seua aportació a l’economia valenciana al posar en marxa la gigafactoria de Sagunt.

Al seu discurs, Mazón asseguraria que els seus primers mesos de govern avalen la seua determinació per donar per conclosa una etapa i marcar un rumb distint. I ací va recordar les mesures fiscals anunciades aquest mateix dijous que permetran fer créixer l’economia.

I per al sector econòmic també va anunciar noves mesures que han de vore en la simplificació administrativa per a la concessió de llicències.

I així l’economia valenciana va celebrar ahir dijous la seua nit més especial.

Premi Cambra València per a Victor Tormo SL de Xàtiva

Comarcal.TV

Premi Cambra València per a Victor Tormo SL de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés