La comunitat educativa del CEIP Lluis Vives de Bocairent reivindica l’acceleració de les obres de reforma i ampliació del col·legi incloses al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Reprodueix vídeo

El CEIP Lluis Vives de Bocairent reivindica l’acceleració de les obres

Havia d’estar enllestit per a finals de 2022, però a dia de hui el CEIP Llius Vives de Bocairent ha tancat un altre curs amb els alumnes a les prefabricades. I amb evidents mancances en les seues instal·lacions. Comptava amb una inversió de més de 4 milions i mig d’euros del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. I amb un pla d’execució previst de 18 mesos des del final de desembre de 2020 i primers de gener de 2021.

Amb la rescissió del contracte amb l’empresa constructora  també ha quedat en l’aire la rehabilitació integral de l’edifici actual. També la construcció del gimnàs, vestidors i pistes esportives, amb les molèsties que implica per al centre i les famílies haver de traslladar els estudiants a altres zones. L’AMPA del Lluis Vives s’ha plantat davant aquesta situació.

Ara el procés per a seguir amb les obres ha de tornar al punt de partida.

Mentre, la comunitat educativa del CEIP Lluis Vives de Bocairent ha fet pública la seua preocupació i  reivindica l’acceleració dels terminis d’obra per a no arribar a un nou curs amb els deures per fer.

El CEIP Lluis Vives de Bocairent reivindica l’acceleració de les obres

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés