La Comunitat Valenciana es promociona en la Word Travel Market de Londres per a intensificar l’arribada de turistes britànics

Reprodueix vídeo

La Comunitat Valenciana es promociona en la Word Travel Market

Des d’ahir dilluns i fins a aquest dimecres 8 de novembre, Turisme Comunitat Valenciana participa en la World Travel Market de Londres. Que l’any passat va atraure 38.500 assistents de 184 països a les seues instal·lacions, sent junt a la ITB de Berlín i Fitur de Madrid un dels certàmens de referència. I ho fa amb un estand propi de 286 m2 on s’ubiquen 34 coexpositors i per primera vegada, amb les seues set marques turístiques.

El britànic és el principal mercat emissor per a la Comunitat, només en 2022, va atraure a un total de 2.200.890 turistes. A tal assoliment ha contribuït el fet de ser l’autonomia millor connectada amb el Regne Unit. Ja que compta amb connexions aèries amb 21 aeroports britànics.

I a la fira el president ha anunciat la derogació de la taxa turística.

També ha assegurat que la derogació de la taxa i les condicions de competitivitat que caracteritzen el sector turístic de la Comunitat incidiran en un increment del 10% de turistes procedents d’aquest país.

En els tres dies de duració del certamen, les entitats valencianes mantindran més de 300 reunions de treball amb aerolínies, operadors turístics i agències de viatges per fomentar acords que permetan intensificar l’arribada de turistes.

La Comunitat Valenciana es promociona en la Word Travel Market

Comarcal.TV

La Comunitat Valenciana es promociona en la Word Travel Market

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés