La Comunitat Valenciana es posiciona com una de les regions europees que més ha avançat en innovació gràcies a l’AVI

Reprodueix vídeo

La Comunitat Valenciana pionera en innovació

L’AVI, l’Agència Valenciana d’Innovació, ha demostrat ser un bon instrument per a enfortir el sistema d’innovació ja que la seua activitat ha permès desenvolupar més de 1000 projectes amb la implicació de prop de 500 entitats. Així s’ha manifestat el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig en la reunió mantinguda amb el consell de direcció. Aquest impuls a la transferència del coneixement ha permès situar a la Comunitat com una de les regions europees que més ha avançat en innovació que la col·loquen en el primer lloc al conjunt autonòmic.

Al transcurs d’aquesta reunió, el consell ha aprovat tant els comptes anuals com l’informe d’activitat corresponents a l’exercici 2022 i a més, ha realitzat balanç de les accions portades a terme per l’Agència.

Des de la seua posada en marxa en la primavera de 2018, la AVI ha mobilitzat 243 milions d’euros. Així entre aportacions públiques i del sector privat per al desenvolupament de solucions innovadores als principals reptes del teixit empresarial.

El finançament de l’Agència, que ascendeix a 164 milions d’euros en aquest període, ha permès desenvolupar un miler de projectes I+D+I. On han cooperat un total de 525 entitats beneficiàries des d’empreses, universitats i centres d’investigació a entitats locals i associacions sense ànim de lucre.

La Comunitat Valenciana pionera en innovació

Comarcal.TV

La Comunitat Valenciana pionera en innovació

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés