La conselleria d’Educació garanteix els fons necessaris per a la finalització de l’obra del CEIP Martinez Valls

Reprodueix vídeo

Compromís de la Generalitat per al CEIP Martínez Valls

La conselleria d’Educació aportarà els fons necessaris per a la finalització de l’obra de reforma del CEIP Martínez Valls inclosa dins del pla “Edificant”. Així ho confirmava el conseller José Antonio Rovira en la reunió que mantinguda amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i els regidors de Territori i Educació, Óscar Borrell i Ferran Gandia. On també van estar presents la direcció del CEIP Martínez Valls i representants de l’AMPA del centre.

Cal recordar que l’obra de reforma del centre està paralitzada després que l’empresa adjudicatària de les obres haja abandonat la seua execució. En l’encontre es confirmava que quan es redacte el projecte de finalització de l’obra. Això si la quantia coincideix amb els 2’8 milions d’euros contemplats en la redelegació d’obres que el ple ontinyentí va aprovar el passat mes de desembre, es podrà continuar amb el procés, i en cas de que l’import no coincidira s’hauria de fer una nova redelegació que permeta a l’Ajuntament procedir a una nova licitació de l’obra.

En l’encontre, el Conseller d’Educació també es comprometia amb l’alcalde  i els representants de la comunitat educativa a estudiar una millora dels equipaments dels aularis provisionals, dotant-los de nous equipaments pedagògics de qualitat, així com a prendre noves mesures per minimitzar les molèsties en el temps que dure l’obra.

Compromís de la Generalitat per al CEIP Martínez Valls

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés