La delegada del Govern anuncia en Xàtiva la seua connexió amb l’alta velocitat a través del Corredor Mediterrani en 2026

Reprodueix vídeo

Visita delegada del Govern a la Fira de Xàtiva

El desembarcament de representants polítics en la Fira d’Agost no amaina. El dijous fou el torn de la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé. Qui aprofitava la seua primera visita institucional a Xàtiva per a confirmar l’arribada de l’alta velocitat a la ciutat a través del Corredor Mediterrani en 2026.

A partir d’aquesta data, la capital de la Costera quedarà connectada amb tota la Comunitat, el litoral mediterrani i l’interior d’Espanya. No només en matèria de transport de viatgers sinó també de mercaderies.

En matèria ferroviària també ha confirmat que el 9 de setembre es recuperarà el servei de rodalies entre Moixent i Xàtiva. Però ho farà amb un 20% menys de freqüències.

 La delegada també ha defès el compromís del Govern d’Espanya amb la ciutat de Xàtiva després de la inversió de 7,3 milions d’euros a través dels fons europeus de recuperació i resiliència mobilitzats per l’executiu central. A més també la capital de la Costera opta a una ajuda del Pla de Recuperació Patrimonial per a costejar la rehabilitació de Sant Domènec que precisa 3 milions d’euros.

La visita de la delegada a la ciutat de Xàtiva també servia per a donar l’eixida a la trenta-quatrena edició del Trofeu de Ciclisme Fira d’Agost prova puntuable per a la Challenge autonòmica en categoria elit i sub-23 sobre un duríssim traçat de 164 quilòmetres.

Una prova on el ciclista mallorquí Edgar Curto de l’Arabay-Vas Balear Cicling Team s’ha proclamat vencedor. Curto ha entrat en meta junt al seu company d’equip, el valencià Adrián Albiach.

Visita delegada del Govern a la Fira de Xàtiva

Comarcal.TV

Visita delegada del Govern a la Fira de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés