Competició per a startups del València Digital Summit

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

La Diputació acull la presentació de la competició internacional per a startups del València Digital Summit, esdeveniment tecnològic de referència

El pati del Palau dels Scala de la Diputació de València ha acollit la presentació de la competició internacional per a startups del València Digital Summit, l’esdeveniment tecnològic de referència en la Comunitat que enguany celebra la seua cinquena edició a finals d’octubre. L’objectiu es d’atraure talent i inversió a l’ecosistema valencià, impulsant projectes innovadors. Startup València llança aquesta iniciativa que permetrà a les startups seleccionades presentar les seues idees.

Pel que fa a esta presentació, El Digital Summit de València és punt de trobada internacional per a emprenedors, startups, inversors i corporacions, cas de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament, que col·laboren en aquest esdeveniment tecnològic.

Així mateix, Startup València és una organització privada sense ànim de lucre que, des de 2017. Representa a les startups de la Comunitat Valenciana i és referent de l’ecosistema d’empreses innovadores i tecnològiques. L’entitat continua consolidant-se com un dels clústers més importants del país. Ja compta amb 300 associats del sector digital i tecnològic amb base en la Comunitat.

D’altra banda, entre els col·laboradors de Startup València destaquen firmes com Jeff, Global Omnium, Banc Sabadell i Google, en l’apartat de global partners; empreses com Telefónica, Red Elèctrica, Decathlon, i Puerto de Valencia com a corporate partners; i Transparent Edge Services, Sales Layer, Damm, Aktion Legal, Glovo, SpeedOut, Fresh People, Sesame i Zubi Labs, entre altres marques incloses en un ampli llistat de partners.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés