Competició per a startups del València Digital Summit

Reprodueix vídeo

La Diputació acull la presentació de la competició internacional per a startups del València Digital Summit, esdeveniment tecnològic de referència

El pati del Palau dels Scala de la Diputació de València ha acollit la presentació de la competició internacional per a startups del València Digital Summit, l’esdeveniment tecnològic de referència en la Comunitat que enguany celebra la seua cinquena edició a finals d’octubre. L’objectiu es d’atraure talent i inversió a l’ecosistema valencià, impulsant projectes innovadors. Startup València llança aquesta iniciativa que permetrà a les startups seleccionades presentar les seues idees.

Pel que fa a esta presentació, El Digital Summit de València és punt de trobada internacional per a emprenedors, startups, inversors i corporacions, cas de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament, que col·laboren en aquest esdeveniment tecnològic.

Així mateix, Startup València és una organització privada sense ànim de lucre que, des de 2017. Representa a les startups de la Comunitat Valenciana i és referent de l’ecosistema d’empreses innovadores i tecnològiques. L’entitat continua consolidant-se com un dels clústers més importants del país. Ja compta amb 300 associats del sector digital i tecnològic amb base en la Comunitat.

D’altra banda, entre els col·laboradors de Startup València destaquen firmes com Jeff, Global Omnium, Banc Sabadell i Google, en l’apartat de global partners; empreses com Telefónica, Red Elèctrica, Decathlon, i Puerto de Valencia com a corporate partners; i Transparent Edge Services, Sales Layer, Damm, Aktion Legal, Glovo, SpeedOut, Fresh People, Sesame i Zubi Labs, entre altres marques incloses en un ampli llistat de partners.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés