La Diputació adjudica la primera fase de la millora de l’accés a Beniatjar des de la CV-60

Reprodueix vídeo

La Diputació adjudica la primera fase de la millora de l’accés a Beniatjar

La Diputació de València continua fent nous passos en el projecte de millora de la seguretat viària de la CV-622. La carretera d’accés a Beniatjar des de la carretera CV-60 (l’Olleria-Gandia). L’obra, que està a punt d’encetar la seua primera fase, servirà per a incrementar la seguretat de la via. Una llarga reivindicació dels veïns de la zona.

Tal com indica Mazzolari, el projecte s’ha dividit en dos fases d’actuació. La primera d’elles compren el tram més pròxim a la localitat (entre els quilòmetres 3,2 i 4,5) i s’iniciarà abans d’acabar l’any.

Quant a la segona, la qual compren el tram més pròxim a la carretera (entre els quilòmetres 0 i 3,2), s’acaba d’aprovar el projecte després de l’Informe d’Impacte Ambiental de tota l’actuació i el favorable de Patricova, per la qual cosa el següent pas serà l’expropiació dels terrenys necessaris per a l’obra.

Els treballs en esta carretera contemplen una la millora de la funcionalitat, la seguretat viària i l’accessibilitat al municipi de Beniatjar.

El que s’aconseguirà mitjançant l’ampliació de la plataforma a 6 metres d’amplària, la creació de cunetes xafables i l’eliminació d’obstacles laterals i desnivells. Cal tindre en compte que la via actual té una calçada massa estreta, sense voral en alguns trams i amb una cuneta molt profunda, la qual cosa generava diversos problemes de seguretat.

El projecte també inclou augmentar la consistència del traçat, millorar els accessos dels camins confrontants, la renovació del ferm i una senyalització més completa. A això cal afegir que, en el tram corresponent a la segona fase està prevista l’execució de dos estructures sobre els barrancs de Castellar i de Benicadell, ja que no és possible aprofitar els dos ponts que existeixen actualment, per no adequar-se a la nova amplària de la carretera.

La Diputació adjudica la primera fase de la millora de l’accés a Beniatjar

Comarcal.TV

La Diputació adjudica la primera fase de la millora de l’accés a Beniatjar

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés