La Diputació ajudarà a valorar i reparar els danys causats per l’incendi de Montitxelvo

Reprodueix vídeo

La Diputació ajudarà als municipis afectats per l’incendi

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, la vicepresidenta primera, Natàlia Enguix i el responsable del Consorci Provincial de Bombers, Avelino Mascarell, han visitat la zona en la que es va declarar l’incendi. Foc que ha arrasat més de 2.500 hectàrees de terreny agrícola i forestal en la Vall d’Albaida i la Safor. També s’han reunit en la Casa de la Cultura de Montitxelvo amb els dirigents locals dels municipis afectats per escoltar les seues necessitats. Entre les demandes destaca un pla de neteja de zones forestals per a previndre altres focs. També que la corporació contribuisca a eliminar burocràcia per tramitar les ajudes i que arriben el més aviat possible.

Quant a la superfície cremada principalment es tracta de massa forestal i terrenys de cultiu. També amb alguns danys puntuals en habitatges, jardins, edificacions d’ús agrícola i sistemes de reg.

Cas de les ajudes agrícoles que es van donar fa sis anys amb motiu de l’anterior incendi.

Les localitats més afectades han sigut Llocnou de Sant Jeroni, amb el 98% de la superfície forestal arrasada; Terrateig i Castellonet de la Conquesta amb un 90% i Montitxelvo amb més del 60% de la seua muntanya cremada.

La Diputació ajudarà als municipis afectats per l’incendi

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés