La Diputació amplia el parc de bombers de Gandia amb una inversió de més de 2 milions d’euros

Reprodueix vídeo

La Diputació amplia el parc de bombers de Gandia

La Diputació de València ha encetat les obres d’ampliació i reforma del parc de bombers de Gandia. Les quals compten amb un pressupost de 2.119.381 euros i amb un termini d’execució que s’allargarà fins l’estiu de 2024.

Després de 30 anys des de la seua inauguració i menudes intervencions de manteniment arriba el moment d’escometre una gran reforma tal i com ha expressat el president del Consorci de Bombers en la seua visita al parc.

Les obres contemplen importants millores. Com la construcció d’un magatzem per a guardar per tipus de servei específic, les eines, vehicles especials i altres. Que actualment es troben dins de la zona de l’hangar.

S’habilitarà a més una zona de taquilles per al vestuari d’intervenció amb ventilació natural. I un circuit de descontaminació d’acord amb els protocols del Consorci, a més de redistribuir la zona de dormitoris i lavabos i ampliar les zones comunes de saló-menjador, cuina, i zona de magatzematge d’accessoris i recanvis.

El parc de Gandia és un dels sis parcs principals amb els quals compta el Consorci Provincial de Bombers, i correspon a la denominada Zona Quatre, reforçada també amb els parcs auxiliars de Cullera i Oliva.

La Diputació amplia el parc de bombers de Gandia

Comarcal.TV

La Diputació amplia el parc de bombers de Gandia

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés