La Diputació celebra el “doblet” d’ADDA-Simfònica, nominada als Grammy llatins i americans pel seu disc en homenatge a Chick Corea

Reprodueix vídeo

3 nominacions als Grammy per al disc d’ADDA Simfònica

L’orquestra ADDA-Simfònica de l’Auditori de la Diputació d’Alacant i el seu director titular, Josep Vicent, culminen un any d’èxits. Tot gràcies a la nominació del disc “Ritmo: The Chick Corea Symphoy Tribute” en la seixanta-sisena edició dels American Grammy en la categoria “Best larg jazz ensemble album”.

Però és que, a més, aquesta mateixa setmana, el dijous 16 de novembre, tindrà lloc en Sevilla la gala dels Latin Grammy, on l’àlbum ADDA Simfònica està també nominat en les categories Millor Àlbum Instrumental i Millor Arranjament. Per la seua banda, els Grammy americans es resoldran el proper 4 de febrer en el Crypto.com Arena de Los Ángeles. Ací l’agrupació alacantina competirà amb altres quatre treballs nominats.

Una merescuda recompensa a centenars d’hores de treball, assajos i esforços en pro de la música i la cultura.

El projecte simfònic amb banda es va gravar en directe durant el festival Fijazz 2021 baix la direcció de Josep Vicent. Va comptar amb la col·laboració d’artistes de la talla de Paquito D’Rivera, Antonio Lizana, David Pastor i també el Trio d’Emilio Solla. Precisament Solla, guanyador del Grammy al millor disc de jazz, ha sigut l’encarregat de realitzar els arranjaments. Aquest és un àlbum homenatge al llegat del gran pianista i compositor nord-americà Chick Corea. L’integren 12 de les seues obres icòniques.

A més a més aquest el segon àlbum gravat amb Warner Classics, una de les majors discogràfiques del món.

3 nominacions als Grammy per al disc d’ADDA Simfònica

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés