La Diputació crearà una xarxa d’oficines comarcals i augmentarà els serveis en les ja existents per apropar la corporació als municipis

Reprodueix vídeo

Xarxa d’oficines comarcals de la Diputació

La Diputació de València té entre les seues prioritats per a la recent estrenada legislatura la creació d’una xarxa d’oficines comarcals que aproparà la corporació als municipis. Així cada comarca comptarà amb personal de referència per a l’assessorament tècnic, jurídic i administratiu sobre la base de es oficines de gestió tributària que la Diputació té obertes en diferents punts de la província. Com les ubicades a Xàtiva, Gandia i Ontinyent.

La vicepresidenta també ha donat algunes pinzellades de quines són les seues intencions en matèria d’Igualtat com en Memòria Democràtica. Les altres dues àrees que dirigirà en la present legislatura. En igualtat la fulla de ruta passa per reforçar la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere. I també mantenir les ajudes als adherits per a intensificar les tasques de formació contra aquesta xacra especialment pel que fa a la policia local.

En matèria de memòria democràtica aposta per la continuïtat d’un model que seguirà ajudant a les associacions memorialistes i als consistoris que posen en marxa projectes de dignificació de les víctimes d’ambdós bàndols.

Comarcal.TV

Xarxa d'oficines comarcals de la Diputació de València

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés