L’arribada dels guerrers de Xi’an al MARQ, el metavers i la realitat virtual i els vols directes amb els Estats Units, les apostes de la Diputació d’Alacant a Fitur

Reprodueix vídeo

La Diputació d’Alacant aposta per els vols directes amb els Estats Units

Fitur també ha estat l’escenari de l’anunci que el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha fet respecte a la intenció de que, amb el recolzament de turoperadors, agències i associacions turístiques del territori,  la província establisca -primera vegada en la història-, una connexió aèria directa entre Alacant i els Estats Units, una iniciativa que ha qualificat com un dels principals eixos estratègics del Patronat Provincial de Turisme per a 2023, un any clau en la reactivació dels viatges.

Així ho avançava Mazón, després de presidir el ‘Dia de la Costa Blanca’ en la jornada inaugural del que ha qualificat “el millor FITUR el de la història” on la Diputació d’Alacant vol aprofitar les millors oportunitats per a tota la Costa Blanca i la província, mostrant la professionalitat del sector turístic, el bon funcionament de la col·laboració públic-privada i l’habilitat a l’hora d’establir les estratègies turístiques més convenients.

A més, Mazón ha destacat el desenvolupament d’un espai virtual del destí alacantí en el metavers. Es tracta del projecte ‘Costa Blanca augmentada’, una nova proposta que permet difondre l’oferta de la província mitjançant el format hologràfic. Una experiència immersiva per a accedir al catàleg multimèdia de fullets i vídeos del territori i productes turístics.

La Diputació d’Alacant ha organitzat, en col·laboració amb l’associació empresarial Terciari Avançat, aquesta trobada networking. Amb el sector turístic de la província en l’edifici de la Fundació Telefònica i que ha comptat amb un fòrum de debat.

Algunes de les accions en les quals es materialitzarà aquesta estratègia del metaverso es traslladen al MARQ, com a museu intel·ligent, però també com a contenidor de les figures de terracota originals dels guerrers de Xi’an. I és que la Diputació d’Alacant ha anunciat la confirmació de l’acord amb el Govern xinés, -després de llargs anys de treball, pandèmia, complicacions, guerres i dificultats diplomàtiques-, per a portar a la fi del mes de març, i durant un període que ha estimat en deu mesos, dels guerrers de Xi’an.

Una exposició que, sens dubte, suposarà un gran cartell de presentació de la província.

L’espai expositiu del qual s’exposa en un estand superior als 200 metres quadrats en el pavelló 7 d’IFEMA romandrà obert durant el cap de setmana.

La Diputació d’Alacant aposta per els vols directes amb els Estats Units

Comarcal.TV

La Diputació d’Alacant aposta per els vols directes amb els Estats Units

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés