La Diputació d’Alacant es reuneix amb els 22 alcaldes dels municipis més menuts que reben assistència tècnica de la corporació

Reprodueix vídeo

Reunió d’assistència tècnica a la Diputació d’Alacant

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, ha presidit aquest matí de dijous la reunió organitzada per l’àrea d’Assistència a Municipis amb els alcaldes dels 22 ajuntaments de la província. Tots ells de menys de 500 habitants, als quals la institució provincial presta el servei de Secretaria-Intervenció.

Durant la trobada, en què també ha participat la vicepresidenta i diputada d’Administració General, Marina Sáez, s’han abordat els diferents serveis que presta la institució. Assistència jurídica, secretaria-intervenció, assistència financera i pressupostària, assistència tècnica i urbanística, etc. Així com les línies d’actuació que es seguiran en aquesta legislatura per millorar aquestes prestacions, dirigides principalment als municipis de menor població. Així mateix, s’han escoltat les necessitats i demandes que han plantejat els diferents alcaldes per tal de recollir les seves opinions per millorar l’assistència.

Benifallim, Tormos, Benillup, Benimassot, Famorca, Alcosser, Balones, Quatretondeta, Alfafara, Beniardà, Gorga, Alcoleja, Benasau, Tollos, Fageca, Benimarfull, Benifato, Confrides, Almudaina, Vall d’Ebo, Castell de Castells y Vall d’Alcalà són els 22 municipis que actualment reben assistència tècnica de la Diputació per estar exempts de mantenir el lloc de secretari-interventor.

Reunió d’assistència tècnica a la Diputació d’Alacant

Comaral.TV

Reunió d'assistència tècnica a la Diputació d’Alacant

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés