La Diputació d’Alacant recolza l’edició especial del cupó de l’ONCE en commemoració del 25N amb una tirada de 5 milions i mig

Reprodueix vídeo

Cupó especial de l’ONCE pel 25N

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, aquest dissabte 25 de novembre, el Grup Social ONCE ha editat un cupó especial. En ell apareixen els lemes ‘Ens volem vives’, ‘Ni una menys’ i ‘Contra les violències masclistes’.

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, i la directora de l’organització a Alacant, Estela Medina, han presentat tots els detalls d’esta iniciativa. Es compta amb el suport i la col·laboració de la institució provincial. En l’acte ha participat també la diputada de Benestar Social i Igualtat, Loreto Serrano.

La finalitat és denunciar i visibilitzar la violència que pateixen les dones a tot el món i conscienciar sobre la necessitat d’impulsar polítiques socials per a la seua detecció i eliminació. En total seran cinc milions i mig de cupons els que es posen a la venda dissabte 25 de novembre

Fins al moment, 52 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles en el territori nacional, una dada que ja supera les xifres de tot 2022.

Per part seua, Estela Medina, ha agraït a la Diputació l’oportunitat de presentar este bitllet en el Palau Provincial

Un grup que compta amb 30.434 treballadores. I d’elles, un 44,3% aproximadament, amb discapacitat també a causa de la violència de gènere.

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la institució desenvolupa a més este mes una potent campanya de sensibilització en mitjans de comunicació i xarxes socials. A més, il·luminarà la façana del Palau Provincial de color morat. Així mateix, des de l’Àrea de Benestar Social i Igualtat també se subvencionen projectes i programes encaminats a la prevenció i erradicació de la violència contra les dones. I també a la consecució de la igualtat efectiva de dones i homes. Tanmateix es col·labora amb agents i entitats com Creu Roja i Alacant Tràfic 0.

Cupó especial de l’ONCE pel 25N

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés